-

De ena eller de andra....

2008-04-08 @ 09:53:19
Tänk att de hela tiden är något som klämmer som gravid... Förutom en rygg som e kass så är de alltid nåt. Jag tror att dom inne på bb sen tvingar alla att tala om för sin omgivning hur UNDERBART de är att va gravid, ella hur!
Först ser man ett plus på stickan och tror att hjärtat ska stanna, har aldrig städat så mycket som jag gjorde under den timmen som jag väntade på att Johan skulle komma hem. Sen ska man oroa sig till vecka 12 typ för missfall som då är vanligt.. Så man säger inget till folk ut i fall att... Under tiden mår man apa mest hela tiden, mår illa för ingenting, kan bara äta vissa saker på vissa tider och fattar inte alls poängen me att va gravid. Förutom när man berättar för familjen, vilket va toppen. Sen är de dags för inskrivning på MVC, yippi tänkte man nu för vi veta att de är något där inne, eller de blev snarare ett nehej, dom ställde bara en massa frågor och tog blodprover... Snåla jäklar! Så då skulle man gå runt igen och oroa sig för att man bara har hittat på allt och att de inte finns någon bebis där inne... Dessutom har folk börjat kolla snett på en eftersom att magen börjat puta lite. Helt plötsligt är man inte Clara längre utan bara GRAVID i folks ögon och alla har rätt att fråga hur mycket man äter och om man gått upp mycket.. De gör en mest bara förbannad, som att alla ska va min pt nu oxå, vill jag ha kostrådgivning så ringer jag väl en dietist! Humöret är faktiskt ganska roande ibland som när vi stod på coop och skulle handla och jag kom på att vi skulle köpa knäckebröd och började grina för de...  suck.. Johan hade kul iaf. Som tur är så brukar gråtattackerna va korta och går över fort. Det enda man längtar efter nu är att få komma till UL och få ta sig en titt på bebisen, men de vore allt för enkelt att göra de med en gång, så man väntar och väntar och väntar. Och under tiden allt väntande har man panik 100 gånger om dagen om allt som ska göras och köpas, men så säger man ca 100 gånger om dagen till sig själv, men va fan ungen kommer i augusti, inte imorgon!! Sen tillslut får man komma på UL och det är de bästa än så länge. För då glömmer man den världslånga förkylningen, illamående, tröttheten och allt annat jobbigt, för där på tvn finns våran bebis! Man går där ifrån stoltare och ännu mer förvirrad än tidigare, för gud så skumt de känns att veta att man har en människa i sig som lever på mig och de jag gör! Nu har ju bebisen börjat sparka och gör de ofta, men helst inte när pappa vill känna, då är de paus där inne eller nå liknande.. Sen nu helt plötsligt så vaknar man klockan fem på morgonen och vill gå upp... Hur less blir man inte på sig själv då?! Med tanke på att man är helt slut sen resten av dagen.. Så nu ska jag ta och göra något vettigt innan jag måste sova middag..
image23

Johan är väldens bästa!!

Kommentarer
Postat av: tant cat

hmm... det verkar inte lätt det där med att vara gravid... men tänk att du kommer få något SÅ fiiiint i augusti! 25e närmare bestämt =) Det ska bli så kul! =) HUG

2008-04-08 @ 21:54:14
URL: http://calelicat.blogg.se
Postat av: clara

Ja och du kommer bli tant cattis på riktigt!!!

2008-04-08 @ 22:04:54
Postat av: Annie L

Hej!

Tack för att ja fick ta del av din blogg, de va kul o uppdatera sej lite i ditt liv. De har ju hänt en del sen sist..
Vilken stor mage.. jätte fina ul bilder o kläderna va ju super söta!! Va mysigt!!!
Ja får fortsätta o kika in för att hålla mej ajour nu då ;)

Kram o ta hand om dej!!

2008-04-09 @ 16:43:07
Postat av: clara

Va kul att du skriver Annie! Jo, nu börjar de bli mysigt, e så mycket att planera och saker som ska köpas. Kram!

2008-04-09 @ 19:17:36
....................

Du glömmer väl inte bort att du kan bli prenumerant på min blogg på bloglovin.

bloglovin

Kommentera gärna men lämna ett namn så jag vet vem du är.



Kommentera inlägget:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback