-

Äntligen lugn och ro!

2008-04-09 @ 19:50:19
Vaknade vid kvart över sju för att hämta Hanna som skulle kolla ögonen på lassis. Först fick hon droppar i ögon som gör att man ser ut som en knarkare och även känner sig som en eftersom dom gör världen helsuddig, har själv testat de en gång och man kan minst sagt säga att Johan hade kul åt mig då, nog pratat om mig... Sen när allt va klart åkte vi hem till oss och kollade i tidningar me bebisprylar och skrattade åt alla onödiga frisidurer som finns.
Därefter va de dags för veckans höjdpunkt... VATTENGYMPAN! Jag bara älskar den! Är så kul att träffa alla andra tjockisar och bara har kul i vattnet, så skönt me en ledare me humor. Andra låten är Big girls, hahaha!!
 Efter var jag och Frida och fikade på Ringduvan, de är bara så, man kan prata magar, bebisar, förlossningstankar, inköp mm hur länge som helst!
Tillslut kom jag hem och insåg SHIT vi MÅSTE städa!! Och städa blev de, jag dammade och plockade som aldrig förr och Johan fick dammsuga eftersom jag inte får göra de. :)
Så nu har vi ätit lax (bra för billy) och känner sig helt slut.. Känns så skönt att veta att jag inte har något planerat för imorgon, så då ska jag vila och ta igen mig..
Kan säga att jag har hamnat i något konstigt mellanting på MVC.. Ska dit på koll v 24, enligt deras papper, men när de e dags för de mötet är jag redan i v 25+3! Och nästa koll är v 27, undrar om jag kommer få flyttat hela tiden, då kommer de ju sluta me att jag kommer dit för sista kollen me en unge under armen istället!

Kommentarer
Postat av: Annie Pannie

Haha vad bra att det är nåt TRÅKIGT man inte får göra när man är gravid också! Berätta gärna om det finns fler saker man slipper så ska jag anteckna det på för-kolumnen i för/emot-listan för att skaffa barn. ;) Jag vill också handla bäbiskläder! Men du - köp strumpor av bra kvalitet, du minns väl hur jobbigt det var när strumporna korvade sig när man var liten?

2008-04-10 @ 00:17:56
Postat av: clara

Klart jag ska göra en liten lista till dig!!

2008-04-10 @ 09:09:43
....................

Du glömmer väl inte bort att du kan bli prenumerant på min blogg på bloglovin.

bloglovin

Kommentera gärna men lämna ett namn så jag vet vem du är.



Kommentera inlägget:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback